شروع تبلیغات گوگل ادوردز فقط با ۲۵ دلار
تبلیغات گوگل

کیورد اینسرشن در تبلیغات گوگل چیست؟ + ویدیو نحوه استفاده

کیورد اینسرشن در تبلیغات گوگل چیست؟ + ویدیو نحوه استفاده

کیورد اینسرشن (keyword insertion) یکی از ابزارهای گوگل برای تبلیغات سودمند و پربازده است. این روزها شرکت‌ها از هر ابزاری برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و اجرای مؤثرتر کمپین‌ها استفاده می‌کنند. باید به همه ابزارهای هوشمند و کاربردی مجهز بود تا نرخ کلیک‌ها و تبدیل در تبلیغات گوگل ادوردز افزایش یابد. ما در این مقاله رازهای پنهان یک تبلیغ موفق در گوگل ادز را از دریچه keyword insertion، بیان می‌کنیم.

چگونه از کیورد اینسرشن استفاده کنیم؟

با استفاده از این روش، متن آگهی به‌صورت خودکار و باتوجه‌به چیزی که کاربر سرچ کرده، آپدیت می‌شود. بنابراین با کمترین هزینه بهترین نتیجه را برای شما به دنبال دارد.

پیش از شروع، برای مشاهده بیشتر ویدیوها در آکادمی افراک ثبت نام کنید و از آموزش رایگان گوگل ادوردز استفاده کنید.

کیورد اینسرشن پویا DKI چیست؟

موفقیت یک تبلیغ تا حدود زیادی بستگی به مرتبط بودن آگهی با نیاز کاربران دارد. آیا تبلیغ به آن چیزی که کاربران سرچ کرده‌اند و خواست آنها ارتباطی دارد؟ هرچقدر این ارتباط قوی‌تر باشد، تبلیغ کلیک‌های بیشتری دریافت می‌کند در مکان بهتری از صفحه نتایج جستجو قرار می‌گیرد و پربازده‌تر است.

روش‌ها و استراتژی‌های مختلفی برای تقویت ارتباط میان کاربر و آگهی وجود دارد. کیورد اینسرشن پویا Dynamic Keyword Insertion یکی از بهترین استراتژی‌های گوگل برای تقویت ارتباط آگهی با خواست کاربر است. در این روش متن آگهی به‌صورت خودکار و باتوجه‌به چیزی که کاربر سرچ کرده، آپدیت می‌شود. آگهی با کلمات کلیدی که شما در گروه تبلیغاتی یا ادگروپ وارد کرده‌اید در صورت انطباق با جستجوی کاربر، به‌روزرسانی می‌شود.

به‌عنوان‌مثال اگر تیتر آگهی «خرید فرش» باشد و مخاطب «فرش دستباف» را در گوگل سرچ کند، عنوان آگهی تبدیل به «خرید فرش دستباف» می‌شود. در این تغییر، کلمه کلیدی «خرید فرش دستباف» در عنوان آگهی بولد می‌شود؛ تغییری که جلب‌توجه کاربر و کلیک‌کردن احتمالی او را به همراه دارد.

نحوه عملکرد Keyword Insertion

کیورد اینسرشن در تبلیغات به این شکل عمل می‌کند:

  • شما ابتدا یک کمپین با تعدادی کلمه کلیدی در گروه تبلیغاتی ایجاد می‌کنید.
  • سپس از فرمول گوگل برای فعال‌کردن  Keyword Insertion استفاده می‌کنید. مثلاً اگر فروشگاه اینترنتی لباس هستید، عنوان آگهی را با این فرمول می‌نویسید:

Headline: {KeyWord:لباس} خرید 

  • در فرمول بالا کلمه «لباس» بخشی است که در تیتر آگهی باتوجه‌به سرچ کاربر تغییر می‌کند. مثلاً اگر در  ad group کلمه‌های «لباس زنانه»، «لباس شب زنانه»، «لباس دخترانه» و… را وارد کرده باشید و کاربر یکی از این کلمات را سرچ کند، عنوان آگهی مطابق با کلمه کلیدی سرچ شده عوض می‌شود.

گاهی ممکن است کلمه‌ای که کاربر سرچ می‌کند بیش از حد طولانی باشد که در این صورت گوگل کلمه کلیدی پیش‌فرض در فرمول را در عنوان آگهی قرار می‌دهد. مثلاً اگر مخاطب «لباس زنانه حریر سفید» را سرچ کند، گوگل همان «خرید لباس» را برای تیتر آگهی در نظر می‌گیرد.

Keyword Insertion

نقاط ضعف Keyword Insertion

اگرچه کیورد اینسرشن می‌تواند به تبلیغات اینترنتی کسب‌وکارها کمک زیادی کند، اما همیشه چنین اتفاقی نمی‌افتد. گاهی بی‌توجهی به بعضی نکات و نداشتن تخصصی کافی در استفاده از Keyword Insertion مشکلاتی را به بار می‌آورد:

۱. هدف‌گیری کلمات کلیدی رقبا

نباید برای این نوع تبلیغات، کلمات کلیدی برند رقبا را هدف قرار دهیم. اگر از این کلمات برای جذب کاربران استفاده کنید، ممکن است با خطر نقض قوانین علائم تجاری Googe روبرو شوید. همچنین این احتمال هست که به نظر بیاید رقیب برای خودتان ساخته‌اید که این نقض قوانین گوگل است. شما وانمود به کسی و کسب‌وکاری می‌کنید که وجود ندارد یا واقعی نیست که این از نظر گوگل تخلف است.   

۲. انتخاب کلمات نادرست

در انتخاب کلمات Keyword Insertion باید دقت زیادی به خرج دهید. اگر کلمات نامرتبط را به Ad Group اضافه کنید و تیتر آگهی با لندینگ پیج ارتباطی نداشته باشد، تبلیغ شکست می‌خورد. همچنین تیتر آگهی باید به‌گونه‌ای باشد که با عوض‌شدن کلمات، معنا و مفهوم تیتر ایراد پیدا نکند. علاوه بر این، باید از فرمول گوگل برای کیورد اینسرشن به‌درستی استفاده کنید تا تبلیغ غیرحرفه‌ای به نظر نرسد.

۳. تیترهای یک کلمه‌ای

بهتر است از فضای ۳۰ کاراکتری گوگل برای نوشتن تیتر نهایت استفاده را ببرید. این کار باعث جذابیت بیشتر آگهی‌ها و حرفه‌ای به نظر رسیدن آنها می‌شود. به همین خاطر اگر از کلمات کلیدی تک‌‌کلمه‌ای استفاده می‌کنید در کنار آنها و در تیتر کلمات دیگر را هم به کار ببرید تا تبلیغ حرفه‌ای‌تر شود.

مثلاً از کلمات توصیفی در کنار کلمات کلیدی پویا استفاده کنید تا تأثیرگذارتر شوند؛ مثل: Headline: {KeyWord:لباس} خرید ، که توجه بیشتری را نسبت به تیترهای ساده جلب می‌کند. همچنین استفاده از CTA و دعوت به اقدام در تیتر آگهی، نتایج بهتری به همراه دارد؛ استفاده از کلماتی مثل «تماس بگیرید»، «رزرو کنید» و… کیفیت آگهی را بهبود می‌بخشد.

۴. کلمات کلیدی پویا DKI با دامنه انطباق گسترده

دامنه انطباق گسترده برای کلمات کلیدی می‌تواند تبلیغات کیورد اینسرشن را با چالش روبرو کند. گوگل در کیورد اینسرشن برای نمایش تبلیغات با آزادی عمل و خلاقیت زیادی عمل می‌کند. به همین خاطر ممکن است بدون اینکه مطابقت خوبی بین تبلیغ و کلمه کلیدی سرچ شده اتفاق بیفتد، آگهی ظاهر شود.

در نتیجه به دلیل نامرتبط بودن آگهی، احتمال کمی دارد که کاربر بر روی آن کلیک کند؛ نرخ کلیک (CTR) و امتیاز کیفیت آگهی کاهش می‌یابد و تبلیغ شکست می‌خورد.

Keyword Insertion

نکات قبل از شروع تبلیغات Keyword Insertion

برای داشتن تبلیغاتی بهتر با استفاده از کیورد اینسرشن، نکات زیر را رعایت کنید:

  • کلمات کلیدی را به‌صورت منطقی و باتوجه‌به گروه تبلیغات ad group دسته‌بندی کنید. برای هر موضوع خلاقانه از یک گروه تبلیغات استفاده کنید و Dynamic Keyword Insertion را برای گذاشتن کلمه کلیدی در یک آگهی تبلیغاتی خلاق به کار ببرید.
  • از کیورد اینسرشن برای گروه‌های تبلیغاتی سود ببرید که حاوی کلمات کلیدی مربوط به محصولات یا خدمات، مکان‌ها و یا ترکیبی از هر دو هستند.
  • مطمئن شوید که تبلیغات ساختار خوبی دارند و بعد از درج کلمات کلیدی به لحاظ خوانایی و ویرایشی مشکلی ندارند.
  • کلمات کلیدی را با یک پیام برند قوی brand message و دعوت به اقدام مناسب به کار ببرید.
  • فقط از کلمات کلیدی استفاده کنید که می‌خواهید در تبلیغات بیاید. نیازی به استفاده از کلمات کلیدی با غلط املایی یا دستوری نیست.

روش‌های فعال‌سازی کیورد اینسرشن

برای فعال‌سازی امکان Keyword Insertion در تبلیغات دو راه وجود دارد؛ می‌توانید این کار را دستی انجام دهید یا از روش گوگل استفاده کنید.

روش گوگل

این روش برای کسانی که با کیورد اینسرشن آشنا نیستند مفید است. آنها می‌توانند از دستورات آماده گوگل برای واردکردن کلمات و قالب‌بندی استفاده کنند.

  • وقتی یک براکت { در متن آگهی تایپ می‌کنید، یک پاپ‌آپ کوچک با گزینه‌های مختلف ظاهر می‌شود. شما در پنجره باز شده می‌توانید یکی از چند اقدام موجود از جمله کیورد اینسرشن را انتخاب کنید.
  • در قسمت متن پیش‌فرض default text کلمه یا کلماتی را که می‌خواهید جایگزین شود، تایپ کنید.
  • برای کلمات انگلیسی باید مشخص کنید کلمات کلیدی چگونه نمایش داده شوند:
  • حرف اول همه کلمات کلیدی با حروف بزرگ نوشته شود؛ مثل: Dark Chocolate
  • فقط حرف اول اولین کلمه کلیدی بزرگ ظاهر شود؛ مثل: Dark chocolate
  • هیچ حرفی از کلمات کلیدی بزرگ نوشته نشود؛ مثل: dark chocolate
  • بر روی Apply کلیک کنید.
  • پیش‌ نمایش کپی قالب جدید Dynamic Keyword Insertion را ببینید تا مطمئن شوید تبلیغ بدون ایراد نمایش داده می‌شود.

روش دستی

اگر با کیورد اینسرشن آشنا باشید با فعال‌سازی دستی سریع‌تر به نتیجه می‌رسید. برای این کار باید طبق مراحل زیر اقدام کنید:

  • وقتی متن آگهی را می‌نویسید، {keyword:default text} را جایی که می‌خواهید یکی از کلمات کلیدی ظاهر شود، وارد کنید.
  • “default text” را با کلمه یا کلماتی جایگزین کنید که می‌خواهید در مواقع لزوم به‌جای کلمه کلیدی ظاهر شود.
  • برای تبلیغات انگلیسی، نحوه نمایش آگهی، بزرگی و کوچکی حروف را مشخص کنید.
  • تغییرات را ذخیره کنید.

نکاتی برای حل مشکلات Keyword Insertion

در حین فعال‌سازی کیورد اینسرشن و بعد از آن ممکن است با مشکلاتی روبرو شوید. ما در این بخش این مشکلات و راه‌های رفع آنها را بیان می‌کنیم:

  • متن‌های طولانی: تیتر آگهی نباید بیشتر از ۳۰ کاراکتر باشد. توضیحات تیر نهایتا ۹۰ کاراکتر و  URL path حداکثر ۱۵ کاراکتر می‌تواند باشد.
  • بی‌معنا بودن: کلمات کلیدی استفاده شده باید معنا و مفهوم داشته باشند.
  • ایرادات گرامری: کلمات کلیدی نباید ساختار جمله را دچار مشکل کنند.
  • غلط‌های املایی: بر اساس قوانین گوگل، کلمات با غلط املایی در Google Ads نمایش داده نمی‌شود. کیورد اینسرشن به‌صورت خودکار اشتباهات املایی را تصحیح می‌کند یا متن آگهی را بدون غلط املایی نشان می‌دهد.
  • Landing Page کار نمی‌کند: باید اطمینان حاصل کنید که URL لندینگ‌پیج از متن پویا پشتیبانی می‌کند. اگر صفحه فرود دراین‌رابطه دچار مشکل می‌شود یا پیغام خطا داد از درج کلمه کلیدی در URL صفحه فرود خودداری کنید.
  • محتوای جنسی: Keyword Insertion را نمی‌توان برای تبلیغ محتوای مراقبت‌های بهداشتی و موضوعات جنسی استفاده کرد.
  • علایم تجاری: بر اساس قوانین و خط‌مشی گوگل، تبلیغ‌کنندگان نباید از نام و نشان تجاری در متن تبلیغات کیورد اینسرشن استفاده کنند.
  • توصیه‌های گوگل برای افزودن کلمات کلیدی جدید: مسئولیت انطباق کلمات کلیدی توصیه‌شده با سیاست‌های تبلیغاتی گوگل با تبلیغ‌کننده است.

۳ نکته برای دریافت نتیجه حداکثری از DKI

با داشتن استراتژی مناسب و رعایت چند نکته می‌توانید نتایج مطلوبی از کیورد اینسرشن بگیرید. این نکات عبارت‌اند از:

۱. استفاده از DKI در قسمت‌های مختلف آگهی

اگرچه استفاده از کیورد اینسرشن پویا در تیتر آگهی‌ فواید زیادی دارد اما نباید به این بخش محدود شود. شما می‌توانید از کیورد اینسرشن در قسمت‌های دیگر آگهی از جمله متن تبلیغات نیز استفاده کنید. در این موارد باید دقت بیشتری به خرج دهید تا متن آگهی دچار ایرادات دستوری و املایی نشود.

۲. ad groups را بهینه کنید

کلمات کلیدی در گروه‌های تبلیغاتی باید مشابه و مرتبط باشند. آنها نباید پیام اشتباهی را به کاربران منتقل کنند در غیر این صورت نرخ CTR کاهش می‌یابد.

۳. استفاده از کیورد اینسرشن پویا در صفحات فرود

استفاده از کیورد اینسرشن پویا در لندینگ‌پیج، نرخ تبدیل (CR) را افزایش می‌دهد. شما صفحه فرودی هماهنگ با تیتر و متن آگهی خواهید داشت نه صفحه‌ای نامرتبط که اعتماد کاربر را از بین می‌برد.

نتیجه

استفاده صحیح از کیورد اینسرشن باعث موفقیت بیشتر تبلیغات در صفحه اول گوگل می‌شود. این ابزار پیوند میان آگهی و نیاز کاربر را تقویت و آن را به یک تبلیغ سفارشی‌ تبدیل می‌کند. ما در این مقاله ویژگی‌های مثبت این نوع تبلیغات را شرح دادیم.

همچنین چگونگی اجرای کیورد اینسرشن پویا، نحوه عملکرد و نکات مهم مربوط به آن را بیان کردیم. برای گرفتن نتیجه مطلوب از کار با Keyword Insertion پویا با ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری مطلب

نظر شما

ایده های عالی خود را وارد کنید