نرخ تبدیل (Conversion Rate) چیست و چرا باید آن را جدی بگیریم؟

نرخ تبدیل (Conversion Rate) چیست و چرا باید آن را جدی بگیریم؟

نرخ تبدیل (Conversion Rate) تا حدود زیادی میزان ثمربخش بودن فعالیت‌های دیجیتال مارکتینگ ما را نشان می‌دهد. اگر موفق عمل کرده باشیم، CR بالا خواهد بود و این یعنی مشتریان کالا و خدمات خریده‌اند یا اقداماتی مثل تکمیل فرم ثبت‌نام، دانلود فایل و… انجام داده‌اند.
اما اهمیت این نرخ به همین‌جا خلاصه نمی‌شود و با آن می‌توان جلوی هدررفتن پول و زمان را هم گرفت. بنابراین دانستن نحوه محاسبه و بهبود نرخ تبدیل برای هرکسی که کمپین‌های تبلیغاتی آنلاین را اجرا می‌کند،‌ ضروری است. اگر می‌خواهید تحولی در اجرای کمپین‌های آنلاین خود ایجاد کنید، توصیه می‌کنیم این مقاله از افراک را بادقت بخوانید.

نرخ تبدیل یا کانورژن ریت چیست؟

نرخ تبدیل درصد بازدیدکنندگان یک وب‌سایت یا اپلیکیشن را نشان می‌دهد که به خواسته و هدف نهایی آن عمل کرده‌اند. این هدف بسته به نوع کمپین می‌تواند خرید یک محصول، پر کردن فرم سفارش، ثبت‌نام، تماس و… باشد. این نرخ به‌صورت درصد است و در زبان دیجیتال مارکتینگ با نام اختصار کانورژن ریت CR (Conversion Rate) شناخته می‌شود.

باید بدانید نرخ تبدیل یک وب‌سایت یا اپلیکیشن را به‌راحتی نمی‌توان قضاوت کرد. خوب‌بودن یا بد بودن CR باتوجه‌به صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید و کانال‌های ارتباطی با مخاطبان سنجیده می‌شود.

همچنین، مقدار نرخ تبدیل بسته به دستگاه مورداستفاده کاربران، تلفن همراه، تبلت و رایانه فرق خواهد کرد. مهم این است که نسبت به این عدد هوشیار باشیم و برای رشد آن تلاش کنیم.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

فرمول نرخ تبدیل

نرخ تبدیل به‌راحتی و از تقسیم تعداد تبدیل‌ها بر تعداد کل تعاملات به دست می‌آید.

فرمول نرخ تبدیل = (میزان تعامل/ بازدید/ Interaction ) ÷ (میزان تبدیل)

گاهی ممکن است نرخ تبدیل عددی بیشتر از 100 درصد را نشان دهد؛ این می‌تواند به خاطر آن باشد که در بعضی تعاملات، چند بار تبدیل رخ داده است. همچنین، اگر انواع مختلفی از تبدیل‌ها را پیگیری کنید، ممکن است باز هم CR بالاتر از 100 درصد را مشاهده کنید.

به‌طورکلی، نرخ تبدیل بالا نشان‌دهنده این است که تبلیغ به‌خوبی عمل کرده است؛ تبلیغ برای کاربران جذاب و متقاعدکننده بوده و مشتریان پیشنهاد شما را پذیرفته‌اند. بنابراین عوامل مختلف زیادی در ایجاد نرخ تبدیل بالا نقش دارند.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

اهمیت نرخ تبدیل

نرخ تبدیل یک معیار مهم برای سنجش و ارزیابی موفقیت کمپین‌ها است. وقتی دانش تحلیل CR را به دست می‌آوریم، می‌توانیم از آن برای سنجش موارد زیر استفاده کنیم:

ارزیابی موفقیت

با مقایسه نرخ تبدیل با اهداف ازپیش‌تعیین‌شده، می‌توانید میزان اثربخشی کمپین‌های آنلاین را بسنجید. مثلاً اگر هدف شما در تکمیل فرم ثبت‌نام رسیدن به CR ۱۰ درصد باشد و در حال حاضر به عدد ۸٪ رسیده باشید، یعنی به هدف خود نزدیک شده‌اید. در مقابل، اگر نرخ تبدیل کنونی وب‌سایت ۲ درصد باشد،‌ باید در استراتژی‌های تبلیغاتی خود تغییراتی ایجاد کنید.

بازده سرمایه‌گذاری (ROI)

نرخ تبدیل بالا به این معنا است که کاربران زیادی بر تبلیغ کلیک کرده‌اند و عمل موردنظر شما را انجام داده‌اند. برای وب‌سایت‌هایی که اهداف فروش بیشتر را دنبال می‌کنند، بالابودن CR ‌ به معنی درآمد و بازده سرمایه‌گذاری (ROI) بیشتر است.

بهینه‌سازی هزینه تبلیغات

با رصد نرخ تبدیل می‌فهمید کدام کلمات کلیدی، گروه‌های تبلیغاتی و کمپین‌ها موفق عمل کرده‌اند. این‌گونه می‌توانید جلوی کمپین‌ها و تبلیغات ضعیف را بگیرید و بودجه را صرف کلمات و تبلیغات ارزشمند کنید.

 مثلاً اگر دو گروه تبلیغاتی با هزینه‌های مشابه داشته باشید، یکی با نرخ تبدیل ۵٪ و دیگری با نرخ تبدیل ۱٪، گروه با نرخ تبدیل ۱٪ را حذف می‌کنید و بودجه بیشتری به تبلیغات با نرخ تبدیل ۵٪ اختصاص می‌دهید.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

بهینه‌سازی کمپین

وقتی CR برای کلمات کلیدی، گروه‌های تبلیغاتی و کمپین‌ها به دست آید،‌ می‌توانید برای بهینه‌سازی و بهبود کمپین‌ها تلاش کنید. این کار با استفاده از اقداماتی مثل بهبود محتوای وب‌سایت، بهبود لندینگ‌پیج و… انجام می‌شود. مثلاً می‌توانید از A/B تست برای مقایسه نسخه‌های مختلف تبلیغات و صفحه فرود استفاده کنید و بفهمید کدام استراتژی بهتر جواب می‌دهد.

کیفیت ترافیک

نرخ تبدیل به شما دیدگاهی از کیفیت ترافیک وب‌سایت می‌دهد. منظور از کیفیت ترافیک این است که کاربران وب‌سایت تا چه میزان با هدف و محتوای آن مرتبط هستند؟ CR پایین ممکن است نشان‌دهنده نامرتبط بودن پیام وب‌سایت یا جذاب و واضح نبودن پیشنهاد شما برای بازدیدکننده‌ها باشد. در این صورت باید با اقداماتی مثل تارگتینگ مجدد، بهبود صفحه فرود و… به افزایش کیفیت ترافیک سایت و در نتیجه افزایش نرخ تبدیل کمک کنید.

نرخ تبدیل مناسب

درباره اینکه چه عددی برای نرخ تبدیل یک وب‌سایت مناسب است، نمی‌توان اظهارنظر دقیق و قطعی کرد. وب‌سایت‌ها اهداف مختلفی دنبال می‌کنند و بر همین اساس نرخ تبدیل آنها متفاوت است. همچنین CR باتوجه‌به صنعتی که در آن فعالیت می‌کنیم و مخاطبان وب‌سایت فرق خواهد کرد. مثلاً نرخ تبدیل برای یک وب‌سایت فروشگاهی با CR برای یک سایت خبری متفاوت است.

بااین‌حال، باتوجه‌به آمارهایی که از نرخ تبدیل در صنایع مختلف به‌دست‌آمده، می‌توان به حدود نرخ تبدیل مناسب برای وب‌سایت خود پی ببریم. اگرچه اطلاعات دقیق و جامعی از نرخ تبدیل در وب‌سایت‌های ایرانی موجود نیست اما می‌توانیم با بررسی آمارهای جهانی از حدود آنها آگاه شویم.

مثلاً بر اساس یکی از این آمارها میانگین CR در همه صنایع حدود ۲.۳۵٪ است؛ این یعنی اینکه از ۱۰۰ بازدید انجام شده، دو یا سه نفر از کاربران اقدام موردنظر وب‌سایت را انجام می‌دهند. بااین‌حال نباید فراموش کنیم، این عدد مقدار متوسط است و نرخ تبدیل برای بعضی وب‌سایت‌ها به ۵ درصد و بیشتر از آن هم می‌رسد. رسیدن به نرخ‌های CR بالا به عوامل مختلفی مثل تجربه کاربری وب‌سایت، جلب‌اعتماد کاربران، ارزش پیشنهادی و… بستگی دارد.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

عوامل مؤثر بر افزایش نرخ تبدیل (Conversion Rate)

برای اینکه سایتمان فروش بیشتری داشته باشد یا تعداد ثبت‌نامی‌ها، فرم‌های مشاوره پرشده و… افزایش یابد، باید عوامل مؤثر بر نرخ تبدیل را شناسایی کنیم. تنها از این طریق است که می‌توانیم اقدامات مؤثری برای افزایش CR انجام دهیم. عوامل مؤثر بر نرخ تبدیل وب‌سایت عبارت‌اند از:

طراحی خوب و قابل‌استفاده بودن وب‌سایت

وب‌سایت باید به‌راحتی بارگذاری شود و از نظر بصری مخاطبان را جذب کند. همچنین باید با صفحه نمایش‌ها و دستگاه‌های مختلف سازگار (رسپانسیو) باشد. اگر سایت رضایت کاربران را به لحاظ طراحی و عملکرد جلب کند، می‌توانیم به افزایش نرخ تبدیل امیدوار باشیم.

ارزش پیشنهادی

کاربران باید دلیلی برای انجام اقدام موردنظر شما، خرید محصول، تکمیل فرم ثبت‌نام و… داشته باشند. اگر دلیل کافی برای این کار نداشته باشند، خرید یا ثبت‌نام نمی‌کنند. بخش مهمی از این دلیل به راه‌حل پیشنهادی شما برای حل مشکل و نیاز آنها برمی‌گردد. آیا توانسته‌اید ارزش پیشنهادی جذاب و قانع‌کننده‌ای خلق کنید تا کاربران وادار به انجام عمل موردنظرتان شوند؟ هرچقدر ارزش پیشنهادی جذابیت بیشتر‌ و منحصربه‌فردی داشته باشد، CR ‌ بیشتر رشد خواهد کرد.

اعتماد و اعتبار

هیچ‌کس از سایت غیرمعتبر خرید نمی‌کند؛ این درباره عضویت در خبرنامه، تکمیل فرم ثبت‌نام و… نیز صدق می‌کند. باید با استفاده از نظرات مشتریان، ضمانت‌ها، نمایش اطلاعات تماس و… اعتبار وب‌سایت را افزایش دهید و اعتماد مخاطبان را جلب کنید.

علاوه بر این باید از بیان هرگونه ادعای غیرواقعی و نادرست پرهیز کنید. مواردی مثل شرایط و ضوابط،‌ حریم خصوصی و… نیز باید به طور صریح و شفاف در سایت ذکر شود. همه این‌ها به رفع تردید کاربران کمک و آنها را به انجام اقدام موردنظرتان هدایت می‌کند.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

دعوت به اقدام و صفحه فرود

باید با یک CTA عالی، بازدیدکنندگان وب‌سایت را به انجام عمل موردنظرتان تشویق کنید. CTA باید کوتاه، دقیق و فوری باشد و ضمن دعوت به اقدام به مزیت آن کار نیز اشاره کند. کاربر بعد از کلیک‌کردن بر CTA ‌ وارد یک لندینگ‌پیج می‌شود که این صفحه باید با دعوت به اقدام مرتبط و سازگار باشد. اگر دعوت به اقدام و صفحه فرود قوی ساخته شوند، توجه و مشارکت بازدیدکننده‌ها جلب می‌شود و نرخ تبدیل افزایش می‌یابد.

تقسیم‌بندی بازار و شخصی‌سازی

برای رسیدن به بهترین نتیجه باید ویژگی‌ها، رفتار، ترجیحات و نیازهای کاربران وب‌سایت را شناسایی و دسته‌بندی کنید. با انجام این کار می‌توانید محتواها و پیشنهادهای شخصی‌سازی‌شده‌‌ای خلق کنید که با علایق و اهداف کاربران هماهنگ است.

در این مسیر از ابزارهایی مثل کوکی‌ها، فرم‌ها، نظرسنجی‌ها و آزمون‌ها برای جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها استفاده کنید. این اطلاعات در تولید محتوا و پیشنهادهای سفارشی‌سازی شده کمک زیادی خواهند کرد. مجموع این اقدامات در نهایت منجر به بالارفتن نرخ تبدیل می‌شود.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

بهینه‎ سازی نرخ تبدیل (CRO)

 اکنون که عوامل تأثیرگذار بر نرخ تبدیل را شناختیم، بهتر می‌توانیم برای بهینه‌سازی نرخ تبدیل CRO وب‌سایت خود اقدام کنیم. با ردگیری این عوامل و تلاش برای ارتقا آنها، CR نیز افزایش می‌یابد:

  • طراحی خوب و قابل‌استفاده بودن وب‌سایت
  • ارزش پیشنهادی
  • اعتماد و اعتبار وب‌سایت
  • دعوت به اقدام و صفحه فرود
  • تقسیم‌بندی بازار و شخصی‌سازی

همان‌طور که می‌بینیم برای خیلی از عوامل مؤثر بر نرخ تبدیل، نمی‌توان معیار دقیق و روشنی تعیین کرد؛ مثلاً نمی‌توان از قبل مشخص کرد کدام قالب وب‌سایت با چه ویژگی‌هایی ما را به هدفمان می‌رساند یا چه ارزش پیشنهادی باعث شکستن رکورد فروش در سایت می‌شود. همه چیز به آزمون‌وخطا وابسته است. باید با انجام آزمایش‌ راه CRO وب‌سایت خود را پیدا کنیم.

جنبه‌های مختلفی از یک وب‌سایت را می‌توان تست و بهینه‌سازی کرد؛ مثل تصاویر، تیترها، رنگ، قلم، فرم‌ها و… . ما نسخه‌های مختلف وب‌سایت را با استفاده از آزمون‌های مختلف، ارزیابی و مقایسه می‌کنیم و از این طریق به نسخه برتر وب‌سایت با نرخ تبدیل بیشتر می‌رسیم. از جمله مهم‌ترین ابزارها و روش‌های اندازه‌گیری و سنجش عملکرد یک وب‌سایت A/B تست است.

A/B تست

آزمایش A/B یکی از متداول‌ترین روش‌ها برای سنجش و مقایسه دو نسخه از یک وب‌سایت است. در این روش بر اساس اهداف ازپیش‌تعیین‌شده، یکی از ویژگی‌های سایت مثل تیتر، رنگ و… را تغییر می‌دهیم.

در مرحله بعد باید نسخه جدید وب‌سایت را تحت شرایط معین با نسخه قدیم مقایسه کنیم و CR و دیگر شاخص‌های کلیدی عملکرد KPI ‌ را برای هرکدام به دست آوریم. اگر تفاوت‌ها میان نسخه جدید و قدیم از نظر آماری معنادار و از نظر اجرایی مرتبط بود، تغییر با نتیجه بهتر را پیاده می‌کنیم.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

نکات افزایش نرخ تبدیل

علاوه بر نکاتی که تا اینجا درباره راه‌های بهینه‌سازی نرخ تبدیل (CRO) یاد گرفتیم، می‌توانیم با انجام بعضی اقدامات دیگر به افزایش نرخ تبدیل وب‌سایت خود کمک کنیم. این راهکارها عبارت‌اند از:

  • از فرم‌های کوتاه در سایت استفاده کنید: کاربران علاقه‌ای به تکمیل فرم‌های طولانی و خسته‌کننده ندارند. با کوتاه‌کردن فرم‌های ثبت‌نام، عضویت و… احتمالاً CR ‌ بیشتری به دست می‌آورید.
  • نحوه تعامل افراد با سایت را زیر نظر بگیرید: ببینید بازدیدکننده‌ها با کدام بخش وب‌سایت بیشتر تعامل می‌کنند؛ کلیک‌ها و اسکرول‌ها مربوط به کجاست؟ از این طریق رفتار و ترجیحات آنها را می‌فهمید و می‌توانید برای رفع مشکلات یا بهره‌برداری از فرصت‌ها اقدام کنید. ابزارهایی مثل نقشه‌های حرارتی Heatmaps کمک زیادی دراین‌رابطه می‌کند.
  • چت زنده Live Chat: با چت زنده می‌توانید با کاربران در لحظه ارتباط برقرار کنید و به سؤالات آنها پاسخ دهید. بدین ترتیب رضایت مخاطبان از سایت افزایش می‌یابد و نرخ تبدیل زیاد می‌شود.
  • استفاده از کمپین‌های سبد خرید رها شده: اگر کاربران تا مرحله افزودن کالا به سبد خرید پیش رفته‌اند اما اقدام به خرید محصول نکرده‌اند، می‌توانید با ارسال ایمیل برای آنها، موضوع را یادآوری کنید و نرخ تبدیل را افزایش دهید.
  • استفاده از محتواهای چندرسانه‌ای: محتواهای چندرسانه‌ای مثل پادکست،‌ ویدئو و انیمیشن توجه مخاطبان را بیشتر جلب می‌کند و علاقه آنها را برای تعامل بیشتر، خرید، ثبت‌نام و… افزایش می‌دهد.
  • حذف حواس‌پرتی‌های غیرضروری: عناصری که توجه و تمرکز بازدیدکننده‌ها را برای انجام عمل اصلی پرت می‌کند،‌ مثل پاپ‌آپ‌ها، لینک‌ها و بنرهای مزاحم را حذف کنید. با حذف این عناصر، مسیر روشن و متمرکزی برای تبدیل فراهم می‌کنید و جلوی سردرگمی‌ها و مزاحمت‌ها را می‌گیرید.

نرخ تبدیل در تبلیغات گوگل چیست و چطور سنجیده می شود؟

به زبان ساده، نرخ تبدیل به طور کلی به شما می گوید چه تعداد از کاربران از طریق تبلیغ در گوگل شما به مشتری تبدیل شده اند.

در کمپین های تبلیغات گوگل، نرخ تبدیل از تقسیم تبدیل ها بر تعداد کاربرانی که روی تبلیغ گوگلی شما کلیک کرده اند (و در نتیجه وارد سایت و صفحه فرود شما شده اند) به دست می آید.

در تبلیغات گوگل، نرخ تبدیل لزوماً بعد از انجام خرید محاسبه نمی شود به انجام رساندن عمل خاصی که شما برای بهینه سازی آن تلاش کرده اید از سوی کاربران هم در آمار تبدیل محاسبه می شوند.

این عمل های خاص می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • پر کردن فرم های جذب سرنخ
  • عضویت در کانال ویدیویی یا بلاگ شما
  • ثبت نام در یک رویداد یا حساب کوتاه مدت رایگان نرم افزار یا وبسایت شما
  • تماس با شرکت شما
  • فرستادن پیام برای دریافت اطلاعات بیشتر از شرکت شما

بیشتر بخوانید: روش های افزایش نرخ تبدیل در تبلیغات گوگلی

نرخ تبدیل تبلیغات گوگل، چه نکاتی را به ما می گوید؟

نرخ تبدیل تبلیغات گوگل نشان می دهد کمپین تبلیغات گوگلی شما تا چه حد در تبدیل و ترغیب کاربران به انجام عمل مورد نظر شما موفق عمل کرده است. به علاوه اطلاعات بسیار زیادی در مورد میزان موفقیت تبلیغ و صفحه فرود شما در اختیارتان قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: تبلیغ در گوگل با یک صفحه فرود موفق چه ویژگی هایی دارد؟

اگر تبلیغ شما CTR بالا و نرخ تبدیل پایینی داشته باشد به احتمال زیاد مشکل از تبلیغ گوگل شما نیست بلکه عدم ارتباط موثر بین تبلیغ و صفحه ی فرودتان شما را به این نتیجه رسانده است.

چنانچه تبلیغات گوگل شما با این معضل مواجه شده اند باید موارد زیر را بررسی و در صورت لزوم اقدامات لازم در مورد آنها انجام دهید:

صفحه فرود شما کاملا با تبلیغ گوگل شما هماهنگ نیست

شاید دارید برای محصول جدیدتان تبلیغ می کنید اما کاربران را به صفحه درباره ما یا تماس با ما وب سایت اصلی خودتان راهنمایی می کنید. خب باید بدانید که همین موضوع ضربه ی بزرگی به نرخ تبدیل شما می زند.

پیشنهاد ویژه ی شما به وضوح در صفحه ی فرود شما نیامده است.

اگر پیشنهاد تخفیف ۲۰٪ را داده اید اما در صفحه ی فرود خبری از این پیشنهاد هیجان انگیز نیست ممکن است این حس را در کاربران ایجاد کنید که قصد فریب دادن آنها را دارید و در اصطلاح مشتری های خود را بپرانید.

صفحه فرود شما طراحی و محتوای ضعیفی دارد

اگر صفحه فرود شما طراحی زیبایی ندارد یا فراخوان های عمل در آن به اندازه و درجایگاه های مناسبی  به کار نرفته اند، امکان اینکه صفحه را بدون انجام عملی ببندند بسیار بالاست. باید مطمئن شوید که کاربران اطلاعات کافی برای برداشتن گام بعدی و نزدیک شدن به خرید را در اختیار دارند. به عبارتی شما باید مانند رهبر ارکستر همه چیز را به سمتی که خودتان می خواهیدبه خوبی و روشنی هدایت کنید.

سرعت لود شدن صفحه فرود شما پایین است

یک ثانیه تاخیر در لود شدن علاوه بر اینکه باعث افزایش نرخ پرش کاربران  می گردد. ۷٪ نرخ تبدیل را کاهش میدهد.

در گوگل ادز علاوه بر تبلیغ درگوگل، تبلیغات یوتیوب نیز می‌توانید انجام دهید. برای این که تبلیغات گوگل و یوتیوب خود را با بیشترین میزان بازدهی انجام دهید؛ کارشناسان افراک قادرند شما را راهنمایی کنید.

چه زمانی نرخ تبدیل تبلیغات گوگل من خوب است؟

شاید این آمار کمی متعجبتان کند اما بر اساس تحقیقات انجام گرفته، بهترین نرخ تبدیل بین ۱-۳ ٪ است.

عجیب تر اینکه آمار نرخ تبدیل ارائه شده توسط گوگل ادوردز همیشه هم درست نیست.

شما ممکن است نرخ تبدیل ایده آل ۳ ٪ را دریافت کنید اما این آمار ۱۰۰٪ هم درست و قابل پیگیری نیست. این موضوع به این خاطر است که رفتار خرید مشتریان بسیار پیچیده و درهم و برهم است.

اتریبیوشن مدل ها Attribution models ها تعیین می کنند که کدامیک از درگاه های تماس در نرخ تبدیل تاثیر گذار هستند و گزینه ی دیفالت و از پیش تعیین شده اش همیشه آخرین کلیک است.

گزینه های خطی یا زمان نزولی  time decay در تبلیغات گوگل تصویر کلی تر و در بسیاری موارد دقیق تری به شما می دهد.

برای تغییر دادن تنظیمات مربوط به این قسمت در بخش Tools گزینه ی Search Attribution را انتخاب کنید.

 نرخ تبدیل تبلیغات گوگل

سپس مدل اتریبیوشن جدیدی که می خواهید را انتخاب کنید.

تبلیغات گوگل

همچنین می توانید بازه ی زمانی اتریبیوشن را گسترش دهید تا اطلاعات جامع تری در اختیارتان قرار دهید.

تبلیغات گوگل

نتیجه؛ برای افزایش نرخ تبدیل (CR) مصمم باشید!

نرخ تبدیل یکی از مهم‌ترین شاخص‌های کلیدی وب‌سایت است که پیامی روشن برای مدیر آن دارد: آیا سایت فروش داشته است؟ وقتی سرنوشت یک سایت به فروش، ثبت‌نام، تکمیل فرم و… بیشتر گره می‌خورد، CR اهمیت دو چندانی پیدا می‌کند. به همین خاطر است که صاحبان کسب‌وکار و دیجیتال‌ مارکترها باید توجه ویژه‌ای به نرخ تبدیل داشته باشند.

همان‌طور که فهمیدید عوامل مختلفی بر نرخ تبدیل یک وب‌سایت تأثیر می‌گذارد. شما برای اینکه CR ‌ وب‌سایت خود را افزایش دهید، باید این عوامل و نقش آنها را به‌خوبی بشناسید و با استفاده از A/B تست و روش‌های دیگر اقدام به افزایش آن کنید. اگر نمی‌خواهید وقت و هزینه خود را برای پیداکردن بهترین راه افزایش نرخ تبدیل هدر دهید، پیشنهاد می‌کنیم با همکاران ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ افراک تماس بگیرید.

شما چه فکر میکنید؟ کدامیک از این فاکتورها را برای افزایش نرخ تبدیل برای کسب و کارتان به کار گرفته اید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.

نظر شما

ایده های عالی خود را وارد کنید