چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم ؟

چگونه از یوتیوب کسب درآمد کنیم ؟

امروزه روش‌های کسب درآمد از دنیای مجازی، به مراتب بیشتر از قبل شده است. این روش‌ها دیگر فقط به سایت‌های کلیکی و نمایش تبلیغ و … محدود نیستند؛ بلکه هرکس با هر سطح مهارتی می‌تواند از اینترنت درآمد کسب کند و اعتبار خود را بیشتر کند. علاوه بر این، روش‌های کسب درآمد از اینترنت مانند کسب درامد از یوتیوب مزیت فراهم کردن درآمد ارزی را نیز به همراه دارند که جذابیت آن را برای هموطنان‌مان بسیار افزایش می‌دهد. حال سوال اینجاست که میزان درآمد دلاری از یوتیوب چقدر است؟ آیا کسب درآمد از یوتیوب می‌تواند همه مخارج زندگی را پوشش دهد و به عبارتی منبع اول درآمدی اشخاص باشد؟ چگونه از یوتیوب درآمد کسب کنیم؟ با ما همراه باشید.

چگونه می‌توانیم از یوتیوب درآمد کسب کنیم؟

پیش از آن که به میزان درآمد از یوتیوب بپردازیم، ابتدا بهتر است مختصری توضیح دهیم که چگونه می‌توانیم از یوتیوب درآمد کسب کتیم؟

یوتیوب محبوب‌ترین شبکه اجتماعی ویدئویی است و بالتبع به دلیل این محبوبیت، پلتفرم جذابی برای تبلیغات است. اگر تا بحال از یوتیوب استفاده کرده باشید، حتما متوجه این موضوع شده‌اید که در ابتدا، میانه و انتهای ویدئوهایی که مشغول تماشای آنها هستید، محتوای تبلیغاتی پخش می‌شود. تقریبا مشابه آنچه که در میان برنامه‌های تلویزیونی شاهد آن هستیم.

برای پخش تبلیغات ویدئویی در میان تبلیغات یوتیوب، تبلیغ‌دهندگان مبلغی به ازاء تعداد مشخصی از نمایش‌ها یا کلیک‌های کاربران به یوتیوب می‌پردازند. مبلغی که سهمی از آن به میزبان تبلیغات، یعنی شخصی که تبلیغ در میان ویدئوی او به نمایش درآمده است می‌رسد. این سازوکاری است که یوتیوبرها از طریق آن به کسب درآمد‌ از یوتیوب می‌پردازند.

میزان کسب درآمد از یوتیوب

یوتیوب متعلق به غول دنیای آنلاین، یعنی گوگل است و بالتبع پلتفرم تبلیغات در یوتیوب نیز بر بسترهای تبلیغاتی گوگل استوار است. همان‌طور که احتمالا می‌دانید دو پلتفرم مکمل جهت تبلیغات در بسترهای گوگل استفاده می‌شود: گوگل ادز و گوگل ادسنس.

توضیح نحوه کارکرد گوگل ادز و گوگل ادسنس، در حوصله این بحث نمی‌گنجد؛ اما به صورت خلاصه می‌توانیم بگوییم تبلیغ دهندگان از طریق پلتفرم گوگل ادز، تبلیغات خود را در اختیار گوگل قرار می‌دهند و نمایش‌دهندگان تبلیغ نیز از طریق پلتفرم گوگل ادسنس، سهم خود از نمایش تبلیغات را دریافت می‌کنند.

حال سوال اینجاست که گوگل چه میزان از درآمد تبلیغاتش را به نمایش‌دهندگان می‌دهد؟ پاسخ:

• گوگل، ۶۸ درصد از هزینه هر تبلیغ را به نمایش‌دهنده می‌پردازد. به عبارتی به ازاء هر ۱۰۰ دلاری که یک تبلیغ‌دهنده برای نمایش تبلیغاتش به گوگل می‌پردازد، این شرکت ۶۸ دلار به نمایش‌دهنده تبلیغ می‌دهد.
• بازه هزینه‌ای که یک تبلیغ‌دهنده به گوگل می‌پردازد بر اساس عوامل متعدد، متفاوت است. معمولا می‌توانیم بگوییم این هزینه بین ۱۰ سنت تا ۳۰ سنت به ازاء هربار نمایش است. یعنی به صورت میانگین، ۱۸ سنت به ازاء هربار نمایش.
• به صورت میانگین یک کانال یوتیوب می‌تواند ۱۸ دلار به ازاء هر ۱۰۰۰ بار نمایش تبلیغات دریافت کند. اگر آمارها و تحقیقات را در نظر بگیریم، می‌توانیم بگوییم این میزان برابر است با ۳ تا ۵ دلار به ازاء هر ۱۰۰۰ بار نمایش ویدئوها.

کسب درآمد از یوتیوب / میزان درآمد از یوتیوب / درآمد یوتیوب

گوگل در سیستم کسب درآمد از یوتیوب ، سخاوتمند است!

خب پس می‌توانیم بگوییم اگر شما کانال یوتیوبی راه‌اندازی کنید که به شرایط کسب درآمد از یوتیوب برسد، آنگاه به صورت میانگین ۳ تا ۵ دلار به ازاء هر ۱۰۰۰ بار نمایش ویدئوها می‌توانید درآمد کسب کنید.

البته باید گفت هزاران یوتیوبر هستند که هیچ درآمدی از یوتیوب ندارند یا درآمد اندکی دارند. هرچند تعداد زیادی از یوتیوبرها، می‌توانند هزینه‌های زندگی خود را از کانال یوتیوب خود تامین کنند. اما نکته اینجاست که تنها تعداد بسیار کمی از یوتیوبرها درآمد آنچنانی از یوتیوب دارند و به اصطلاح از این راه میلیونر شده‌اند!

وقتی صحبت از کسب درامد از یوتیوب می‌شود می‌توان گفت تنها موفقیت شماست که به موفقیت بیشتر شما منجر می‌شود! این جمله بدیهی به این معناست که سخت‌ترین مرحله کسب درآمد از یوتیوب، مراحل اول آن است. هرچه مشترکان کانال شما بیشتر شوند، محبوبیت شما بیشتر شده و در نتیجه درآمد شما نیز از یوتیوب افزایش می‌یابد. در این صورت احتمالا علاوه بر درآمدی که بابت نمایش تبلیغات دریافت می‌کنید، ممکن است اسپانسر پیدا کنید و از همکاری در فروش یا معرفی محصولات آنها نیز بتوانید درآمد کسب کنید.

شرایط کسب درآمد از یوتیوب

هر سیستمی که از طریق آن بتوانید درآمد کسب کنید، شرایط و ضوابطی دارد که پیش‌نیاز کسب درآمد شماست. یوتیوب نیز از این قضیه مستثنی نیست. بهتر است بگوییم نه تنها مستثنی نیست؛ بلکه به‌شدت در این زمینه حساس و سخت‌گیر است! چرا که در غیر این صورت، نان پلتفرم تبلیغاتش آجر می‌شود!

پس این شما و این مهم‌ترین شرایط کسب درآمد از یوتیوب:

• تعداد مشترکان (Subscribers) کانال شما باید حداقل به ۱۰۰۰ نفر رسیده باشد.
• تعداد بازدید ویدئوهای کانال در یک سال اخیر باید حداقل به ۴۰۰۰ ساعت رسیده باشد.
• محتوای کانال شما باید با خط‌مشی‌ها و سیاست‌های محتوایی و تبلیغاتی گوگل سازگار باشد.
• برای تسویه حساب، درآمد شما باید حداقل به ۱۰۰ دلار رسیده باشد.

کسب درآمد از یوتیوب / میزان درآمد از یوتیوب / درآمد یوتیوب

هر سیستمی که از طریق آن بتوانید درآمد کسب کنید، شرایط و ضوابطی دارد که پیش‌نیاز کسب درآمد شماست. یوتیوب نیز از این قضیه مستثنی نیست.

اما مهم‌ترین مانعی که برای کسب درامد از یوتیوب وجود دارد، تحریم‌های ظالمانه‌ای است که علیه کشورمان وضع شده‌اند. در این صورت چگونه می‌توانیم درآمد‌ خود از یوتیوب را دریافت کنیم؟

اینجاست که ما وارد داستان می‌شویم. خانم‌ها و آقایان: آژانس تبلیغات آنلاین افراک !

بله. راه‌حل نقد کردن درامد یوتیوب شما، ما هستیم. در واقع هنگامی که کانال یوتیوب شما، شرایط کسب درآمد را به دست آورد، کارشناسان آژانس تبلیغات آنلاین افراک، اکانت گوگل ادسنس تایید شده خود را به کانال شما متصل می‌کنند و درآمد دلاری شما را به ریال نقد کرده و تقدیمتان می‌کنند! البته ۲۰ درصد از آن نیز به عنوان کارمزد افراک در نظر گرفته می‌شود که می‌توان گفت کمترین کارمزدی است که برای نقد کردن درآمد یوتیوب می‌توانید پیدا کنید. پس خیالتان راحت!
علاوه بر این موضوع، اعتبار افراک مانع از این می‌شود که افراد واسطی که آنها را نمی‌شناسید و تضمینی بر کارشان نیست بخواهند از این شرایط کشور، سوء استفاده کنند.

کلام آخر

حال که فرصت کسب درامد‌ دلاری از یوتیوب فراهم است، وقتش است آستین‌ها را بالا بزنید و با تولید محتوای جذاب، از این فرصت استفاده کنید. فقط فراموش نکنید که این مسیر، مسیر یک‌شبه پولدار شدن نیست! مسلما در سالهای اول باید صبور باشید تا در نهایت به درآمد قابل قبولی از یوتیوب برسید. بسیار ممنونیم که تا انتهای مطلب ” چگونه از یوتیوب درآمد کسب کنیم؟ “ با ما همراه باشید.

امتیازی ثبت نشده است

نظر شما

ایده های عالی خود را وارد کنید
جدیدترین مفیدترین
  1. سلام آیا با این قانون جدید یوتیوب که با فیلتر شکن ها هم بعضی کاربران را شناسایی می کند باز هم شما خدمات می دهید و هم کاری می کنید؟
    و وقتی چنل مالاتایز شد می توان با شما هم کاری کرد ؟؟

    آیا مفید بود؟
    • سلام
      شناخته شدن کاربران حتی با استفاده از فیلترشکن باعث بیشتر شدن تعداد سابسکرایبرهای کانال است؛ اما با توجه به اینکه ایران تحریم است؛ مخاطبین شما تبلیغات کمتری را مشاهده می کنند در نتیجه درآمد شما کاهش می یابد، از طرفی افزایش سابسکریبرها تا حدودی درآمد کاهش یافته را جبران می کند. شما می توانید برای مشاوره رایگان با کارشناسان افراک تماس بگیرید. موفق باشید.

      آیا مفید بود؟
  2. سلام آیا با این قانون جدید یوتیوب که با فیلتر شکن ها هم بعضی کاربران را شناسایی می کند باز هم شما خدمات می دهید و هم کاری می کنید؟
    و وقتی چنل مالاتایز شد می توان با شما هم کاری کرد ؟

    آیا مفید بود؟
  3. یه راهشم اینه که سابسکرایبر واقعی بخرید من خریدم مشکلی نداشت و مانیتایز هم شد چنلم.

    آیا مفید بود؟
    • یوتیوب، کاربرانی که فعالیت نمی کنند را به راحتی شناسایی می کند. توصیه ی ما این است که با تولید محتوای مناسب سابسکرایبر جذب کنید.

      آیا مفید بود؟