روش های قیمت گذاری در گوگل ادوردز : قسمت اول

تامین هزینه های تبلیغ در گوگل برای بسیاری از افراد دشوار به نظر می رسد، چرا که از روش های کاهش هزینه تبلیغات آگاهی ندارند. هدف گوگل در همه زمان ها ارائه بهترین خدمت به کاربران است و همین مسئله موجب افزایش محبوبیت این موتور جستجو در میان کاربران مختلف شده است. به همین دلیل است که هر روز با گستره ای از ابزار مختلف که تحت پشتیبانی گوگل ایجاد می شوند، مانند گوگل ادوردز Google Adwords ، گوگل ادسنس Google Adsense و … رو به رو می شویم، که با استفاده از آنها می توان تاثیرگذاری استراتژی تبلیغات را افزایش داد. با وجود نوآوری هایی که در سال 2018 در زمینه تبلیغ در گوگل دیده ایم، باز هم در سال 2019 شاهد تغییرات بزرگی خواهیم بود. اما یکی از مهمترین تغییراتی که شیوه تبلیغاتی بسیاری را تغییر داده است، هوشمندسازی استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز است. در این مقاله گروه افراک شما را با این مفهوم و مزایا و معایب آن، آشنا می سازد.
بسیاری از افراد ترجیح می دهند که خودشان تبلیغ در گوگل را انجام دهند با وجود این که اصلا توصیه نمی شود. هنگام راه اندازی کمپین تبلیغاتی گوگل، پارامترهای زیادی است که شما باید آنها را تعیین نمایید. در صورتی که به هر یک را به درستی تنظیم نکنید، مانند انتخاب درست کلمه کلیدی، سرمایه ای که برای این کار در نظر گرفته اید، سریع تر از آنچه که تصور کنید، بدون گرفتن نتیجه مثبت، از بین می رود. بنابراین اگر به دنبال گروهی هستید که به بهترین شکل از امکانات مختلف مانند هوشمندسازی استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز استفاده کند، می توانید از طریق لینک زیر، درخواست خود را برای ما ارسال نمایید، تا در انجام این کار شما را راهنمایی کنیم.
با این وجود بسیاری از افراد هم هستند، که خودشان مسئولیت راه اندازی کمپین تبلیغاتیشان را به عهده می گیرند. یکی از سوالات رایجی که این دست از افراد برایشان ایجاد می شود این است که آیا باید از هوشمندسازی استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل استفاده بکنند یا نه!
اگر کمی در گوگل جستجو کنید، مقالات متعددی را پیدا می کنید که استفاده از این ابزار را توصیه و یا نفی کرده اند. در این مقاله ما رویکرد متفاوتی خواهیم داشت چرا که با معرفی مزایا و معایب این کار، گرفتن تصمیم نهایی را به خودتان واگذار می کنیم.
به طور کلی جواب این سوال به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. گزینه های مختلفی از هوشمندسازی استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل وجود دارد. برخی از این ایده ها می تواند برای شما مفید و برخی دیگر ضررآور باشند. بنابراین تا زمانی که ندانید هر یک از آنها به چه شکلی کار می کنند، غیر ممکن است که بتوانید تصمیم به استفاده یا عدم استفاده از آنها بگیرید. در ادامه، ما تعریفی از هر یک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم تا شناخت درستی از یک پیدا کنید.
برای آگاهی از قیمت تبلیغات گوگل از جمله تبلیغ در یوتیوب، می توانید از کارشناسان افراک راهنمایی بگیرید.
انواع روش های قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز
قیمت گذاری دستی یا Manual Bidding در گوگل ادوردز یعنی چی؟
قیمت گذاری دستی یکی از ساده ترین استراتژی های پیشنهادی گوگل ادوردز است که در آن تبلیغ کنندگان می توانند پیشنهاد قیمتی خود را بر اساس سختی کلمه کلیدی، تعیین نمایند. با وجود این که گوگل استفاده از این روش را پیشنهاد نمی کند، اما برای کسانی که به تازگی با این ابزار آشنا شده اند، بهترین انتخاب می تواند باشد.
معایب قیمت گذاری دستی یا Manual Bidding
مشابه با هر کار دیگر دستی که نیاز به زمان بیشتری برای انجام دادن دارد، استفاده از این روش نیز زمان زیادی از شما می گیرد چرا که هر بار برای تغییر آن باید نگاهی به عملکرد، شرایط رقابتی و … داشته باشید تا بتوانید قیمت گذاری درستی انجام دهید.
علاوه بر این، زمانی که شما از تنظیمات دستی استفاده می کنید، به اطلاعات کمتری برای ارزیابی دسترسی دارید در حالی که با استفاده از روش های هوشمندسازی، شما می توانید از داده هایی استفاده کنید که گوگل در اختیار شما قرار می دهد، بدون آنکه بدانید اصلا وجود داشته اند.
قیمت گذاری CPC پیشرفته یا Enhanced CPC در گوگل ادوردز یعنی چی؟
این نوع قیمت گذاری نیز شبیه به همان قیمت گذاری دستی است با این تفاوت که الگوریتم های گوگل این بار کمی برای افزایش تعادل بین کلمه کلیدی و قیمت گذاری به کمک شما می آیند. در این حالت، گوگل ادوردز قیمت پیشنهادی برای یک کلمه کلیدی در مزایده منحصر به فرد را بر اساس احتمال فروش به ازای یک کلیک، کاهش یا افزایش می دهد. در گذشته، میزان تغییر در کاهش و افزایش قیمت به اندازه 30 درصد بود، اما اکنون این مقدار می تواند متغیر باشد.
مهمترین مزیتی که استفاده درست از این روش به عنوان یکی از روش های هوشمندسازی استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز دارد این است که می تواند منجر به افزایش نرخ کلیک (CTR) و نرخ تبدیل (CVR) شود.
معایب قیمت گذاری CPC پیشرفته یا Enhanced CPC
از آنجایی که گوگل معمولا علاقه به گرد کردن به سمت بالا را دارد، احتمال اینکه هزینه CPC شما افزایش پیدا کند، وجود دارد. بنابراین بهتر است که پارامترهای CTR و CVR را هر زمان بررسی کنید تا مطمئن شوید، همه چیز آنطور هست که می خواهید.
قیمت گذاری حداکثرسازی نرخ تبدیل یا Maximize Conversions در گوگل ادوردز یعنی چی؟
بر خلاف CPC پیشرفته، گوگل روش حداکثرسازی نرخ تبدیل را به عنوان یکی از هوشمندترین استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز می داند. در این روش قیمت گذاری CPC بر اساس هدف شما از بازاریابی آنلاین تعیین می شود. هدف استفاده از این روش این است که از بودجه روزانه ای که برای تبلیغات آنلاین خود در نظر گرفته اید، بیشترین نرخ تبدیل حاصل شود. استفاده از این روش تنها برای افرادی ممکن است که میزان بودجه روزانه تعیین کرده اند و نه بودجه مشترک. زیرا در این رویکرد، هر میزان بودجه ای که تعیین شده باشد به طور کامل مورد استفاده قرار می گیرد.
معایب قیمت گذاری حداکثرسازی نرخ تبدیل یا Maximize Conversions
هرچند که استفاد از این استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز به نظر ساده می رسد، اما توجه داشته باشید که بدون داشتن پیگیری تبدیل، از آن نباید استفاده کنید. چرا که هدف از استفاده این الگوریتم، افزایش نرخ تبدیل است، پس اگر تبدیلی وجود نداشته باشد، قطعا قسمتی از کار مشکل دارد.
علاوه بر این، در این حالت گوگل از تمام هزینه ای که برای یک روز تعیین کرده اید، استفاده می کند، بدون آنکه به عملکرد نرخ تبدیل توجهی داشته باشد. بنابراین در انتهای روز نتیجه می تواند مثبت یا منفی باشد.
بنابراین اگر هدف شما افزایش میزان سودآوری است، بهتر است که از دو استراتژی که در قسمت دوم از روش های هوشمندسازی استراتژی قیمت گذاری Bidding در گوگل ادوردز در اختیارتان قرار می دهیم، استفاده کنید. با ما همراه باشید.
نظر شما
ایده های عالی خود را وارد کنید